marți, 16 iunie 2009

Patriotii Moldovei puternice

M-am uitat ieri ca tot omul (patriot al Moldovei puternice, cum zice un coleg de-al meu) la discursul presedintelui catre natiune de la "Mesager". Am vazut un batran obosit, umflat la fata, ca multi dintre "gospodari" dupa o betie lata de cateva zile. Si cum in ultima vreme sunt neserioasa, in loc sa ma concentrez la esenta vorbelor celui mai mare dintre moldoveni, am urmarit numai cum cei doi irisi se miscau de la stanga la dreapta si invers. In televiziune, de regula, se zice ca se aleg persoane a caror privire trece de ecran. Apoi iaka, ieri, Voronin, chiar daca a fost cat se poate de serios si a citit cu intonatie textul de pe promter, nu a trecut nicaieri.

Se zvoneste ca dnul presedinte s-a imbatat rau
dupa plecarea lui Lupu si nu-si poate reveni de atunci. S-ar putea ca intr-o toana din asta sa se fi pricalit de noi toti, fixand data alegerilor intr-o miercuri. Dar eu oricum o sa ma duc la alegeri si o sa mai conving cativa zeci de tineri sa se duca.

2 comentarii:

veronica spunea...

tatuca deja se prikaleste de el ... ca e dus cu pluta rau de tot...i-am vazut si eu mutra la tv, m-am amuzat un pic...dar totodata m-am gindit la acele babute si mosneguti care asa il mai venereaza....of... si eu am sa conving lumea sa mearga la alegeri, chiar daca e miercuri... si am sa si conving s anu dea votul pt asa berbecuti....;)

Anonim spunea...

D-ul Vladimer Voronin este un exemplu de patriotizm p-u noi Moldovenii de pretutindeni.Doamne sfinte Pazestene de toti vrajmasii cei vazuti si nevazuti,pazestel pe Vladimir Voronin!Dumnezeu este cu noi!!!