joi, 11 martie 2010

Kino in trolebuzele din ChisinauMai multe trolebuze din Chisinau au televizoare pe care sunt aratate filmulete animate de parca ai fi in nu stiu ce statie de metrou dintr-un oras din vestul Europei nu in rablagitele noastre si frumos mirositoare troleie. In timp ce fac poze taxatoare ma previne ca acest lucru ii provoaca discomfort tehnic soferului. Dupa ce-si dezleaga limba ea spune ca kinoul e organizat de Uzina Alfa care isi promoveaza astfel nu stiu ce model de monitoare, dupa care ma asigura ca aparatele sunt atat de smechere incat deconectarea lor duce la oprirea trelebuzului. Iaka na! Si noi care cantam “Trolebuzul 25, Posta Veche – Licurici, capitala europeana, multumim lui Urecheanu”… de acum trebuie sa-l include si pe Chirtoaca in cantecel. Femeia zice ca pe ruta 10 doar doua trolebuze au televizoare din totalul celor 28. Un astfel de trolebuz exista si pe linia 21 etc. De azi inainte mergand cu trolebuzele nu ne mai gandi doar la gropile din oras.

2 comentarii:

Csiting spunea...

de toamna trecuta sunt monitoare prin troleibuze!

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!