marți, 9 decembrie 2008

Atentie se manipuleaza!

Fabrica de gogosi comunista lucreaza cu toate motoarele pornite. Chiar daca politicienii si partidele fac declaratii ca presa pro-putere dezinformeaza si le pun capcane ca democratii sa se manance intre ei, continua in fiecare seara sa cada in aceea plasa. Ieri PDM a facut o astfel de declaratie, iar seara la M(u) 1 Diacov nu s-a putut abtine sa nu comenteze o parasuta pusa de data aceasta de Basa-press despre cum Serebrian este chipurile curtat de Filat. Atata a si asteptat Tkaciuk si K ca sa ranjeasca dupa aceea - "Na-va prostilor!"

Eu un lucru nu inteleg pentru ce a mai cheltuit TV zisa publica bani si benzina sa trimita reporter la conferinta PLDM daca au citit stirea de agentie? Ori reporterita (zisa si Tabacaru) nu a inteles nimic, ori... asa a fost sa fie. Dar ce multi au devenit peste noapte avocatii lui Voronin si Tkaciuk. Pe multi dintre jurnalisti ii cunosc personal si le cunosc si capacitatile intelectuale dar tot raman trasnita cand adreseaza intrebarea cu care au venit de acasa. Ma tot mir de unde dracu au asa de bune surse?

Am o sugestie catre toti telespectatorii, inclusiv politicieni - cand mai vedeti reportaje TV gen acela spune despre celalalt ca a spus fara ca sa dea insertul video cu spusa omului sa stiti ca asta e gogoasa. E la mintea cocosului ca instrumentul televiziunii este imaginea iar cand reporterul se duce la eveniment dar citeste cai verzi pe pereti asta e o stramba. Si observ ca schinostii din Dealul Schinoasei s-au prostituat prea mult si acum numai pentru asta primesc bani. Asa ca mare atentie dragi politicieni. Inainte de a va freca cu sampon mai bine dati-va cate un tel si informati-va. Nu de alta dar naivitatea voastra va poate costa foarte mult.

Niciun comentariu: