marți, 10 martie 2009

Au inceput dezbaterile

Paradoxal, ieri, M(u)1 a inceput dezbaterile electorale, chiar daca multi dintre membrii CEC aproape au tipat ca acestea vor incepe doar dupa ce vor fi inregistrati toti candidatii. Inca o gogoasa intr-o tara de mincinosi. Astazi, la 14.00, CEC urmeaza sa-i inregistreze oficial pe ultimii candidati independenti. Deci unde sunt acele conditii egale mult-trimbitate?

Am prins o bucata din duelul Rosca-Chirtoaca ieri. Primarul a avut o prestatie buna pana la un moment, a dat bine la camera, etc, dar... Rosca este Rosca. L-a facut "impostor" pentru ca acesta nu a spus franc ca nu vrea, de fapt, sa ajunga deputat. In acest moment toata alura roza a lui Chirtoaca a cazut. De prea multe ori am fost mintiti de politicieni, iar faptul ca Dorin Chirtoaca face acelasi lucru acum, poate sa spulbere toata "schimbarea" cu care umbla prin tara. Politicienii moldoveni inca nu au inteles ca lui Rosca trebuie sa i se raspunda cu aceeasi moneda. Apropo de liderul PPCD, el nu s-a sinchisit sa spuna ca merge in campanie alaturi de PCRM, "pentru o stabilitate mai buna", "intr-o tara de succes".

Da iaka nu inteleg cum a stabilit M(u)1 cine cu cine vine la dezbateri. Au pus partide importante, cu sanse reale, sa se confrunte cu niste amarati candidati independenti. Inca o prosteala Made in Dealul Schinoasa, din timpul Imparatului Todercan. Sa nu te duci sa i-i bati cu oua pentru ca din banii nostrii isi bat joc de noi?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnisoara observator, au fost organizate trageri la sorti care au stabilit ordinea dezbaterilor. :)

Dezbaterea integrala o poti vedea acum pe Unimedia. Rosca a cistigat dezbaterea, a fost mai convingator pentru omul simplu de la tara.

valentina basiul spunea...

asta spuneam si eu despre batalia chirtoaca-rosca. numai rosculet a fost mult prea artificial si zambaret, prea hitru pe alocuri. oricum cei care s-au fript nu-l mai voteaza sigur. si sunt zeci de mii de oameni in situatia asta.

despre tragerea la sorti e problematic. se poate polemiza mult.